Dubbele oorbellen voor de feestdagen

Geplaatst op 05-12-2022

Categorie: Fashion

Dubbele oorbellen voor de feestdagen

 

De Shamballa Double Earrings zijn een prachtig accessoire dat je niet wilt missen. Deze schitterende oorbellen hebben twee stijlvolle hangers, elk versierd met kleine kristallen voor een werkelijk unieke uitstraling. De bovenste oorbel is 6 mm en de onderste 10 mm groot, zodat je wat subtiele schittering aan je ensemble kunt toevoegen zonder te overdrijven.

Dit paar oorbellen is perfect voor elke speciale gelegenheid of een casual dagje uit. De kristallen accenten laten je oren opvallen en vestigen de aandacht op de juiste manier op je gezicht. Of je nu naar een chic diner gaat of gewoon gaat winkelen met vrienden, deze oorbellen geven je look het perfecte vleugje glamour.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn de Shamballa Double oorbellen ontworpen om jarenlang mee te gaan. De kristallen zijn stevig op hun plaats gezet en vallen er na verloop van tijd niet af, zodat ze mooi blijven zolang je ze bezit. En omdat ze worden geleverd met gratis verzending op bestellingen, hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten bij de aankoop van dit mooie sieraad.

Ook voor halskettingen, ashangers of een mooie armband kunt u bij Aramat Jewels terecht