Voorprogramma Van Peel: Kamal Kharmach

12196261_923680261045994_264358879737922220_nAanstaande dinsdag staat Michael Van Peel in ons JIPPA-theatertje met een try-out van zijn eindejaarsconference ‘Van Peel overleeft 2015!! Als voorprogramma neemt hij niemand minder dan Kamal Comedian mee, u kent hem wellicht van de Humo’s comedy Cup én binnenkort in De Slimste Mens ter Wereld! De voorstelling is trouwens uitverkocht!
Wie is Kamal?
Kamal Kharmach is hot and up and coming. Deze jonge comedytelg is na minder dan een jaar comedy al in de finale geraakt van de Humorklas en van de Humo’s comedy Cup.
Kamal Kharmach verrast het publiek telkens weer met zijn unieke kijk op de samenleving; althans, dat denkt hij toch. Kamal wordt ook vaak geprezen als een hedendaagse Sartre met het retorisch talent van de sofistische filosofen. Maar als je hem vraagt wat Sofisten zijn, zal hij zeggen dat die vooral lekker zijn met ketchup.

Kamal is alles behalve aan zijn proefstuk toe, hij proeft namelijk niet graag, hij eet het gewoon op. Desalniettemin, wordt hij door echte comedians vaak gecomplimenteerd met zijn stijl van comedy.

En dat is niet alles, Kamal Kharmach, ….. pfff moet ik hier blijven schrijven in derde persoon? Doen alsof ik iets beteken, ik ben tenslotte nog geen Caesar hé, hoogstens ben ik Obelix.

We proberen opnieuw;

Ik ben Kamal Kharmach, een jonge Belg/ Moslim/ Vlaming/ Marokkaan/ Teddybeer/ Knuffelallochtoon/ Vlaams Marokkaanse Belg, momenteel gehuisvest in Antwerpen, met een maatje (of dertig) meer.

Ik ben niet lang bezig met comedy, maar het gaat wel ok, denk ik. Ik ben lang sociaal werker geweest, en dankzij comedy heb ik een manier gevonden om mijn mening en mijn visie als jonge kerel te kunnen uitten. Merci trouwens, dat jullie willen luisteren naar mij