GOED DOEL. Verdient uw organisatie onze steun?

Twee jaar geleden deden we een grote oproep naar verschillende verenigingen die een extra duwtje konden gebruiken. Al snel bleek dat we een massale reactie kregen van organisaties die zich inzetten voor jongeren en wel wat hulp konden gebruiken. De feitelijke vereniging KIEMMA kreeg van ons het eerste jaar onze steun. Zo konden zij speelgoed kopen voor hun Sinterklaasfeest, georganiseerd voor kansarme kinderen uit een Antwerpse wijk. Vorig jaar steunden we Hannibal Vakanties, zij kregen van ons een tandem waarmee jongeren met een beperking mee konden op fietskamp. (lees hier meer)

Ook dit jaar!
Ook dit jaar zijn we op zoek naar een vereniging of organisatie die een extra steuntje kunnen gebruiken. Enige voorwaarde is dat het goede doel even kleinschalig is als onze vzw en een goede daad doet in deze maatschappij waar kinderen nog steeds extra steun kunnen gebruiken. We storten niet zomaar een bedrag op een rekening, maar verkiezen om iets aan te kopen waarmee jullie een lange tijd geniet van kunnen hebben.

Hoe je initiatief indienen?
Stuur een motivatiebrief naar JIPPAnimatie vzw, Mollentstraat 21, 2520 Broechem of via info@jippa.be. Laat hierin weten met wat juist we jullie organisatie kunnen steunen.