Goed doel gezocht voor 2017, ken jij iemand?

FLAPUIT

JIPPAnimatie zoekt jaarlijks enn goed doel. Met een deel van de opbrengst van de comedy, verhuur van jetons en de tienerfuiven zorgen we ervoor dat we iets tastbaars en blijvend kunnen aankopen. In het verleden zorgden we reeds voor speelgoed voor de kinderen van het Sinterklaasfeest van Kiemma FV, een tandem voor de organisatie Hannibal Vakanties, enkele kampeertenten voor AJOK vzw en een banner voor een preventiestand van het kinderbrandwondenfonds van Oscare vzw. Vorig jaar kozen we voor 2 goede doelen. Speelplein Flapuit uit Maasmechelen voor kinderen en tieners met een licht mentale en/of motorische beperking kregen speelmateriaal voor de poppenhoek van de meisjes en fantasiemateriaal van Star Wars voor de jongens.

De Grijze Kat uit Antwerpen mocht tien slaapzakken ontvangen voor de kampen die het organiseert voor kansarme jongeren uit Antwerpen-Noord.

Dit zijn enkele voorbeelden, uiteraard staan we open voor verschillende zaken, zolang het duurzaam materiaal is waarvan jullie organisatie meerdere jaren geniet van kan hebben.

De voorwaarden:
– organisatie voor kinderen/jongeren
– geen geldvraag, maar iets concreet
– duurzaam materiaal, waarmee jullie lange jaren geniet van hebben (zie voorbeelden)
– vraag moet komen uit de organisatie zelf
– concrete voorbeelden, prijzen waarmee we jullie kunnen helpen

DOE NU HIER JE AANVRAAG