Vaak gestelde vragen – FAQ

Wat met Sabam?
Indien de activiteit inhoudt een activiteit met muziek, dan is de klant zelf verantwoordelijk voor de formaliteiten inzake Sabam.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Na betaling is uw reservatie definitief of bij ondertekening van de offerte.
Annulering is kosteloos binnen de 24 uur. Tot 5 weken betaalt u 25%, tot 3 weken 50%, tot 2 weken 75%, minder dan 2 weken 100´% op de totale kostprijs.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?
Wij werken met vooruitbetaling.  Bij betaling binnen de 7 dagen na offertedatum is de reservatie in orde, tenzij anders vermeld op de offerte.

Waarom doen jullie geen tienerfuif onder de 30 tieners?
Wij willen garanderen op een geslaagd feestje. Bij minder deelnemers kunnen we dit niet waarborgen.

Wat zijn jullie openingsuren?
We hebben geen vaste openingsuren, langskomen en afhalen van jetons kan enkel op afspraak per mail.

Wanneer betaal ik de waarborg en wanneer krijg ik deze terug?
De waarborg (150 euro) dient ten laatste betaald te worden bij afhaling. Er kan enkel cash en gepast betaald worden. Liefst wordt deze mee overgeschreven bij reservering!
De waarborg wordt na het terugbrengen van de spelen binnen de 7 dagen terug overgeschreven op uw rekeningnummer verminderd met eventuele kosten en of verlies.

Wanneer kan ik de jetons afhalen en terugbrengen?
De jetons worden maximum 3 dagen op voorhand afgehaald en teruggebracht. U ontvangt ten laatste enkele dagen op voorhand een mail met daarin een voorstel van de data voor afhaling en terugbrengen. Voor elke dag vertraging wordt er een boete van 50 euro aangerekend. Het afhalen en terugbrengen gebeurt enkel op maandag en donderdag om 18u30 tenzij anders afgesproken (voor reservatie).

Kunnen de spelen of jetons geleverd worden?
Nee, leveringen worden niet gedaan, ook niet mits meerprijs.