22/02/2017 – Ygor uit Poperinge (try-out) Roodkopje en de walf – volzet

Roodkopje en de walfHet beste uit 12,5 jaar Ygor, een koperen jubeleumvoorstelling.

Ygor is het alter ego van Filip Haeyaert, een kleine man uit Poperinge met een blonde krullenkop en aardig wat pluimen op z ’n muts:

Zo is hij laureaat van Humo’s Comedy Cup 1999, won hij de persoonlijkheidsprijs op Cameretten Rotterdam 2000, en ging in 2007 lopen met de bronzen kabouter van het Eindhovense CabareteSKE humorfestival. In 2010 kreeg Ygor de zilveren plak op het Deltion Cabaretfestival in Zwolle, en haalde hij de Brugse Commeere Comedy Cup naar Poperinge. Ook 2011 was een leuk jaar. Toen won hij zowel het Parkstad Cabaretfestival in Heerlen (alweer bij de noorderburen), als de Crazy Comedy Cover Contest in de Gentse Minard (dit met zijn unieke cover van de welbekende komiek Rocco Granata, het logische vervolg op het hilarische stuk ‘Roodkapje’, waarin Ygor uit de klauwen van de wolf werd gered door z ’n tienjarige dochter Nona).

Twee theaterseizoenen lang trok hij vervolgens als meester-dienaar van mentalist Gili het land rond. In diezelfde periode ontpopte hij zich ook tot stripfiguur, bijgestaan door de ervaren cartoonist (en comedian) Bart Vantieghem. Dit alles boetseerde de kleine, zwartgemutste man tot een vaste waarde op de Vlaamse comedy-scène. Een steeds terugkerend figuur op de grote, jaarlijkse Comedymarathon in het Gentse Capitole, en een graag geziene gast bij tv-programma ’s als ‘Comedy Casino’ en ‘Villa Vanthilt’.

PRAKTISCH
Wie?
Ygor uit Poperinge (try-out) Roodkopje en de walf
Wanneer?
22 februari 2017 – 20u00
Deuren? 19u30
Waar? JIPPAnimatie vzw, Mollentstraat 21, 2520 Broechem
Inkom? 10 euro *
Informatie? 0485 388 701 of comedy@jippa.be

* Flyers met korting zijn niet geldig op onze voorstellingen.

RESERVATIES

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (cijfers aan elkaar: 0485388701)(verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal kaarten?

Voor welke voorstelling wenst u te reserveren?

Vragen/opmerkingen?