21/02/2018 – De mentalisten (wachtlijst)

We doen eens iets anders, 1 prijs, 1 avond, maar wel 4 mentalisten, waaronder enkele bekenden van Belgium’s Got Talent. Stefan Paridaen bijvoorbeeld, kon u in het verleden reeds bij ons aan het werk zien. En bovendien komt een kip, Kip curry, die gedachten kan lezen!

Stefan Paridaen
In geheel eigen stijl, en die is lekker droog, adrem en chaotisch, voert Stefan een onderzoek naar de kracht van beïnvloeding en manipulatie.

Zijn de keuzes van het individu wel zo vrij als we denken of zijn we allemaal een beetje voorspelbaar, en vooral beïnvloedbaar..

Thema’s als suggestie, beïnvloeding en lichaamstaal komen aan bod in deze humoristische show, waarin publieksinteractie centraal staat.

Stefan leest, voorspelt en beïnvloedt gedachten en keuzes , maar geen paniek! De gênante details houdt hij voor zichzelf.


Piet Kusters
In zijn nieuwste soloprogramma “Als de kat van huis is…” neemt hij graag de toeschouwer mee op sleeptouw in zijn eigen woonkamer. Enerzijds om de warmte en liefde uit het grote gezin waarin Piet is mogen opgroeien zeer zichtbaar en tastbaar te maken.

 

Anderzijds zal hij iedereen keer op keer weten te verbazen en zijn publiek weten te verrassen in deze interactieve try-out waarbij de cruciaalste rol deze keer is weggelegd voor u als toeschouwer!


Jo De Rijck
Jo De Rijck kan je gedachten lezen op een heel bijzondere wijze, via zijn kip…
U leest het goed, de kip van Jo, kip Curry, kan echt gedachten lezen.

Ze waren samen te zien op verschillende TV shows wereldwijd en kijken ernaar uit om u te verbazen en te vermaken. 

 


Bart Nijs
Bart Nijs komt rechtstreeks uit het jaar 2063, of dat beweert hij toch. Hoe verklaar je anders dat hij weet wat er gaat gebeuren en wat jij gaat denken of doen nog voor je eraan denkt om het te denken of te doen. Tijdens zijn tijdreizen heeft hij ontdekt hoe en waar gedachten ontstaan, hoe je die kunt beïnvloeden en hoe mensen kunnen communiceren zonder geluiden of gebaren.

Echt of fake? Oordeel zelf, maar wees mild, Bart Nijs is een heel gevoelige jongen.

 

PRAKTISCH

Wie? Mentalisten Bart Nijs, Stefan Paridaen, Jo De Rijck en Piet Kusters
Wanneer?
 woensdag 21 februari – 20u00
Deuren? 19u30
Waar? JIPPAnimatie vzw, Mollentstraat 21, 2520 Broechem
Inkom? 12 euro
Informatie? 0486 69 64 90

RESERVATIES – ENKEL WACHTLIJST

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (cijfers aan elkaar: 0485388701)(verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal kaarten?

Voor welke voorstelling wenst u te reserveren?

Vragen/opmerkingen?