Comedy voorjaar 2015

youssef afficheWe staan niet stil met onze comedy-avonden, in het voorjaar van 2015 programmeren we weer 2 toppers. In maart komt Youssef El Mousaoui langs, hij was afgelopen 2 maanden even weg van alle sociale media als experiment. Maar intussen heeft hij het overleeft en is hij bezig met try-outs voor zijn nieuwe show in 2015. De sympathiekste Marokkaan van Antwerpen komt naar Broechem!

In februari komt hij weer terug, op algemene vraag, Wilfried Van der Elst! Hij nam vorige keer een heuse cameraploeg mee van de VRT, maar deze keer komt hij vertellen over ZIJN vissen. Zijn vissen? Hij werkt in het aquarium van de Antwerpse Zoo en heeft dus nog heel wat geheimen die je niet wist! Reserveren kan nu al!

wilfried van der elst afficheWe stellen dus ook deze keer weer graag onze garage open voor deze 2 topgasten! Wees er tijdig bij en reserveer je tickets nu al. Dit kan op deze pagina. Ook deze keer gaan de opbrengsten van jullie drankverbruik naar de vzw, waarmee een goed doel gaan ondersteunen. Meer info hierover volgt in januari!