Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/a/3/jippa.be/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/a/3/jippa.be/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Comedy en verteltheater in Jippa-theater | JIPPAnimatie vzw

Comedy en verteltheater in Jippa-theater

Naast de comedyvoorslievejoos1tellingen en de vele positieve reacties zal JIPPAnimatie vzw ook dit najaar twee kindervoorstellingen brengen. Lieve Joos komt op zondag 28 september met spannend en muzikaal liefdesverhaal in en rond de vijver, De 5-erblues.

De Verhalenkat brengt op zondag 9 november het verhaal Vurig. De voorstellingen starten telkens om 14 uur. Voor de volwassenen voorziet de vzw een comedy-avond met Steven Goegebeur op maandag 29 september en op 5 november komt Nigel Williams een best of brengen van zijn shows. De Brit die in 2000 winnaar was van Humo’s Comedy Cup is voltijds bezig met comedy en behoort tot de absolute topcomedians van België.

Meer info en reserveren kan u terugvinden op www.jippa.be.

Facebook